Annons
Annons

100% säker stil på nyår!


 

smink

Nedräkningen har börjat – ikväll smäller det! Vi ska först äta nyårslunch med svärföräldrarna för att sedan komma hem och byta om till kvällens nyårspartaj. Men med två småbarn finns det inte så mycket tid till piff. En blow dry och manikyr hade varit som en dröm men nu får det bli som det blir, naglarna får lackas i bilen ( min nagel-guru Frida skulle inte vara helt nöjd om hon läste det här) och håret får självtorka. Däremot satsar jag på min make-up och glow är kvällens tema. Jag är besatt av tre fantastiska produkter som ger det där perfekta glowet utan att kännas för mycket. Så här vill jag se ut.

Annons

1. Pro Longwear Paint Pot i nyansen ”Rubenesque” från Mac – Ljuvlig krämskugga som appliceras med fingertopparna eller make-up borste. Funkar som bas med en puderskugga över eller helt för sig själv. Sitter superbra!

2. Coco Code Harmony de blush från Chanel – Den perfekta paletten med både matta och glittriga skuggor. Här får du highlighter, rouge och bronzer i ett.

3. Candleglow sheer perfecting powder från Laura Mercier – Jag är helt besatt av det här pudret som ger ett helt makalöst fint lyster. En riktig räddare i nöden när huden känns trött och glåmig.

Hoppas NI känner er peppade och redo. För sista minuten-inspiration till nyårslooken – lyssna på veckans avsnitt av Säker stil-podden där tipsar vi om hur du får 100% säker stil på nyår. Kram och GOTT NYTT ÅR kära läsare. Imorgon visar jag min nyårsoutfit och avslöjar ett och annat nyårslöfte…

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar