Annons
Annons

4 plagg = 3 outfits


 

ahlvar

Semesterutflykter i Sverige är det perfekta tillfället för att öva på att packa lätt och effektiv – självklart i ett handbagage.  Jag är självutnämnd expert på detta (i praktiken…) men på samma gång ÄLSKAR jag att resa med mycket bagage. För även om jag vet att jag kommer använda endast några få plagg i garderoben gillar jag att ha valmöjligheter OCH vara redo för alla situationer. Man vet aldrig om det blir en sista-minuten-resa till en varm strand och så vidare. Men sedan vi kom till Marstrand har jag använt mig av i stort sett samma fyra plagg om och om igen. Och skulle jag stanna över natten hos vänner är det just precis vad jag skulle packa. Okej, en extra topp skulle nog få följa med som byte till dagen efter.

Annons

Så – här har ni 4 plagg = 3 outfits.

Bilden ovan – perfekt för en lunch. Sidentopp, jeans och sneakers + en snygg väska.

soft-goat

Sidentopp + jeans + stickad tröja + sandaler. Metallicsandalerna gör att toppen och jeansen känns lite mer uppklädda. Tröjan är ett måste för kyliga sommarkvällar.

acne

Sidentopp + jeans + jacka + sneakers. Min jeans-kavaj är den perfekta sommarjackan. Lite mer uppklädd än en vanlig jeansjacka men mycket mer avslappnad än en blazer som jag absolut inte trivs i att bära på sommaren om jag är på landet. Har toppen en lång ärm, låt manschetterna sticka fram!

Nyckeln till en effektiv och liten packning är att ha en bra basgarderob. Plagg som går att bära och styla på många olika sätt. Ett måste är en riktigt snygg sidentopp. Eller okej, man behöver faktiskt två stycken – en kortärmad och en långärmad. Som min ljusblå sidentopp, lika perfekt till jeans som den är om den kläs upp till kjol eller sidenbyxor och höga klackar.

Topp; Ahlvar, jeans; Filippa K, kashmirtröja; Soft Goat by Petra Tungården, kavaj; Acne Studios, sneakers; Saint Laurent, sandaler; Rondini, väska; Prada, solglasögon; Chanel.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar