Annons
Annons

5 ikoniska plagg


 

hm

Hjälp! Känner att jag har så mycket att berätta här i bloggen som jag ännu inte hunnit med. Typ, mitt möte med Backstreet Boys på röda mattan på Polarpriset. Alltså, SÅ overkligt – fatta känslan att de sjöng låt efter låt…Som att stå bredvid en levande jukebox. Jag visade upp ett axplock av kändisarnas sångtalang och galaoutfits från Polarpriset i Nyhetsmorgon imorse. Med mig i studion hade jag även fem nyckelplagg som fått ikonstatus tack vare musikstjärnor. Skinnjackan (Bruce Springsten), vita skjortan (Patti Smith), broderade morgonrocken (Emmylou Harris), randiga tröjan (Håkan Hellström) och sliplinnet (Courtney Love). Plagg som även är dominerande trendplagg denna säsong.

Annons

Kunde inte låta bli att prova den broderade kimonon från H&M när jag kom hem. Så cool till blå jeans och sandaletter.

Spana in klippet från Nyhetsmorgon här

hm-rock

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar