Annons
Annons

Att bli streetstyle plåtad…


 

1emiliadeporet2

Godmorgon! Jag kickar igång veckan med plåtning med Ebba. Idag plåtar vi streetstyle för bloggen, podden och våra sociala kanaler. Och det är viktigt att vi får till riktigt bra looks. Vi måste ju se bra ut tillsammans men att plåta en duo är lite av en konst. Men efter att ha jobbat tillsammans några år har vi numera hittat ett bra sätt. Vi måste matcha men ända kännas olika, den ena i kjol, den andra i byxa, aldrig klädda i samma färg eller för mönster som krockar och så vidare.

Annons

Och apropå streetstyle, jag blev så glad över bilderna jag ficka av finska Anne Melender som driver bloggen Muotimielessa. Anne fångade mig utanför Chanels visning.

1emiliadeporet1

Jag plockade fram en sju år gammal kavaj och blus som jag älskar och som jag bar i samband med ett albumsläpp. Så konstigt, men jag har inte kommit mig för att använda plaggen efter det. Nu hänger de längst fram i garderoben och nu ska de banne mig användas. Jag gillar verkligen militärlooken som numera känns ganska klassisk. Men just den här hösten ser vi mer än någonsin plagg med militärinfluenser. Som exempelvis den här jackan från Hunkydory. Så snygg att styla till stickat och mörka jeans.

1emiliadeporet3

Kavaj och blus: Alexander McQueen, jeans; Acne Studios, glitterstrumpor: & Other Stories, skor och väska; Chanel.

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar