Annons
Annons

Att få till helheten


 

Klänningen har ni sett förut, och lovar att ni kommer se många fler gånger. Har ju till och med gått ut i podden om att jag vill begravas i den – och tänk, jag fick så många positiva reaktioner. Jo, för Säker stil efter döden är – VIKTIGT! Lyssna på avsnittet här om ni missat.

Annons

Men det spelar faktiskt ingen som helst roll hur fin klänning man än har om man inte får till helheten. Jag gick loss på många ringar och stora örhängen i form av en blixt från Maria Nilsdotter – perfekt ”rockigt” komplement till den annars ganska mjuka looken. Och då tyget har broderier i guld valde jag alla smycken i guld – kändes ju självklart. Och naglarna fixade Frida Selkirk – rött och rosa är en vinnande kombo! Typ alltid.

Jag fick dessutom en fantastisk make-over av Anna Kokotos och hennes team. Åh, detta önskar jag att alla kvinnor kunde få då och då! Och om någon undrar, jo, jag har fått dille på lockar. Har till och med införskaffat en sådan här. Ger den där perfekta ”beach-looken”.

 

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar