Annons
Annons

Best of Köpenhamn


 

by-malene

Jag vet att jag lovade att bjuda på en uppdatering från Köpenhamn i fredags, men jag hamnade i någon slags efter-semestern-koma (mer om det i ett senare inlägg). Men NU kör vi – jag har tömt mobilen på mina sex bästa bilder. Först och främst, att resa på modevecka bara över dagen har sina för – OCH nackdelar. Fördelar=inget bagage, nackdelar=inget bagage, det vill säga man kan inte göra några klädbyten. Proffsen byter nämligen mellan varje visning och bär givetvis designern som visar. Men jag kände mig ändå supernöjd med min outfit. Och framför allt, jag invigde min nya jacka.

Annons

malene

Färg, mönster och materialmix är ett återkommande inslag på Köpenhamns modevecka, något som inte bara syns på catwalken. Först på mitt schema stod By Malene Birger. Och jag förälskade mig i en klein-blå pyjamas, står det inte mitt namn på den? Förutom pyjamaser var puderrosa, randigt och vida byxor ett återkommande inslag i kollektionen.

ganni

Supercoola Ganni stod näst på tur. Vilda västern, skräddat och sportinfluenser i en salig mix – som faktiskt funkade. T-shirts med Space Cowboy-trycket (kollektion heter så) kommer definitivt synas överallt nästa vår.

dagmar

Premiär på Köpenhamns modevecka var Dagmar. Smart drag att visa även utanför Sverige – i Köpenhamn samlas nämligen många internationella inköpare, en viktig scen att synas på med andra ord. Och mitt hjärta klappade lite extra när jag såg alla fantastiska stickade plagg – tröjor och klänningar som givetvis hamnar på min önskelista. För ingen gör stickat bättre än Dagmar.

ebba

Front row på Dagmar – glada och osminkade, med Ebba bästa partnern-in-style.

baum

En personlig dansk favorit är Baum und Pferdgarten – älskar den här sidenmorgonrocken. I övrigt bjöd de på en preppy, färggrann och lekfull kollektion. Och rosa var en stor färg även hos Baum und Pferdgarten. Visningen var utan tvekan en perfekt avslutning på en perfekt dag!

gucci

Mellan alla visningar och möten hann vi med en lunch på Beau Marché som får bli mitt bästa Köpenhamntips, supermysigt och urgott.

(1)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar