Annons
Annons

Bli höstsnygg i håret


 

alterna-caviar

Att hösten är här märks inte bara på att ullkappan har kommit fram utan även på mitt hår som behöver extra mycket kärlek och omsorg. Ja, för så fort vädret växlar blir mitt hår inte alls så där lättskött som på det är på sommaren. Men beachfrillan matchar inte riktigt heller min höstgarderob då jag vill hellre ha ett stylat och välfönat hår. Med bra stylingprodukter och en snabb föning med rundborste behöver det inte ta mer än ett par minuter. Känslan av ett snyggt och välskött hår får mig alltid på bra humör och ger ett lyft till helheten. Det är viktigt!

Annons

I samarbete med Alterna Haircare har jag fått prova på deras senaste stylingserie – Caviar Style, en lyxig serie som består av tre superfina produkter. Min favorit är Caviar Style Luxe Shape, ett väldoftande stylingserum som gör håret mjukt, följsamt och härligt glansigt. Den perfekta produkten för en snygg blowout. När håret är torrt och fönat tar jag en liten klick Caviar Style Concrete i handflatan som jag sedan drar över längderna. Den ger håret den där perfekta strukturen som håller hela dagen.

Läs mer om Alterna Haircare här och om ni vill veta vilka salonger som säljer produkterna ring 031-13 80 05.

alterna

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar