Annons
Annons

Dagens stylingtips


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

baum2

Åh, som jag älskar att pyjamasen håller sig kvar denna vår! Och det är ju mycket ”sovrums-känsla” över den här säsongen (som exempelvis den här drömlika skapelsen från Prada!). Jag ÄLSKAR mina pyjamaser och bär dem lika gärna till fest som i TV-soffan. Däremot får jag ofta frågan om HUR man stylar den och vad man ska tänka på om man inte vill bära både topp och byxa samtidigt, matchat från topp till tå ? Det allra enklaste knepet är att styla exempelvis pyjamasjackan med jeans. Då upplevs pyjamasjackan mer som en blus och jeansen klär ner looken. För att förstärka den ”avslappnade looken” bär jag helst platta skor – sneakers eller slippers (kolla in här – silverslippers från Flattered).

Annons

Topp; Baum und Pferdgarten, jeans; MiH (budgettips kolla HÄR) , skor; del Rio London.

(0)
(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar