EMILIA DE PORET
Emilia de Poret är modeskribent, författare, TV-personlighet, ängelinvesterare och driver tillsammans med Ebba Kleberg von Sydow modeplattformen Säker stil. Emilia intresserar sig för modebranschens alla led: Tipsar om stil och trender i Nyhetsmorgon, agerar moderator i olika modesammanhang, rapporterar från modeveckor, poddar om mode och livsstil, skriver stilböcker och investerar i spännande startups med fokus på kvinnligt entreprenörskap. Allt detta får ni följa i hennes blogg.
Annons

En grym kod och 24 timmar i Köpenhamn

Vilken vecka – och den är inte över ännu! Måndagen drog igång med en kul plåtning och på kvällen körde Ebba och jag en livesändning från Filippa K-butiken på Grev Turegatan. SÅ KUL! Tack alla ni som kollade och missade du hittar du livesändningen på @sakerstil. Tips:  Koden SAKERSTIL20 gäller till midnatt!

Annons

Imorgon flyger Amaury och jag till Köpenhamn. Vi är inbjudna av Hermès för att bland annat uppleva utställningen Hermès in the Making på Dansk Arkitektur Center. Ser så mycket fram emot detta och det ska bli helt underbart att få 24 timmar i Köpenhamn som ju alltid är så galet vackert på hösten. Självklart packar jag med mig favoritväskan…

Annons

Kommentarer till “En grym kod och 24 timmar i Köpenhamn”

  1. Sanna skriver: 18 oktober 2021 kl 13:19

    Stövlarna? 🙂


Dela på:
Laddar