I annonssamarbete med La Prairie

Emilia testar – drömlik hudvård


 

I annonssamarbete med La Prairie.

Ni som följer mig här i bloggen vet att jag använder La Prairie sedan många år tillbaka. Så det är ju inte särskilt konstigt att jag blev superglad när jag fick förfrågan om att samarbeta med det Schweiziska skönhetsföretaget. La Prairie levererar enastående kvalitet, produkter som är framtagna genom år av avancerad forskning och som innehåller effektiva ingredienser som motverkar hudens åldrande process. Och allt detta förpackade i vackra, exklusiva förpackningar som man mer än gärna låter stå framme i badrummet.

När det kommer till hudvård finns det inga genvägar, även om jag många gånger önskat det. En hälsosam och välvårdad hy kräver omsorg och extra kärlek. Tro mig, jag har provat, provat och provat! Och nu när jag passerat fyrtio behöver jag hudvårdsprodukter som faktiskt funkar, på riktigt. Så gissa om jag var peppad på att prova den senaste produkten i Skin Caviar kollektionen – Skin Caviar Absolute Filler. Ja, man hör ju på namnet, det här är en produkt som lyfter, gör huden mer elastisk och fyller ut, alltså ger volym. Och det är just volymeffekten som jag tycker är särskilt intressant. Framtagningen av en ny produkt innebär ett omfattande forskningsarbete för att få fram rätt ingredienser. I La Prairies nya produkt Skin Caviar Absolute Filler har man tagit fram en helt revolutionerande formula som innehåller det bästa av det bästa i kaviar nämligen kaviarolja och kaviarproteiner.

Och hur upplevs krämen då? Den har en smidig textur som absorberas snabbt in i huden, något som är så viktigt för mig, den doftar gott och diskret och känslan är härlig och oerhört exklusiv. Och förutom att förpackningen är utrustad med en pump som med endast ett litet tryck ger den perfekta dosen kräm är förpackningen så fin att den kommer få vara med i många stilleben hemma hos mig framöver. Jag har definitivt hittat en ny bästa vän i skönhetsdjungeln. Tack för det La Prairie!

I annonssamarbete med La Prairie.

(9)
(0)
Kommentera | Translate
 Laddar