Annons
Annons

En riktigt snygg accessoar


 

Q88A4595

Det här är ett inlägg i samarbete med Specsavers.

Jag har alltid velat bära glasögon, så till den grad att jag till och med har två par utan styrka i byrålådan. För mig är glasögon en accessoar som inger pondus och adderar personlighet och stil. En accessoar som helt enkelt lyfter din outfit. Jag tänker på de glasögonprydda stilikonerna Iris Apfel och Jenna Lyons – två urcoola kvinnor som verkligen inspirerar mig.
Q88A4619

Annons

Men att hitta den perfekta bågen kan ju vara något av en utmaning. Man måste ge sig tid till att prova, prova och prova. Och det var precis vad jag gjorde när jag skulle välja ut en favorit bland Specsavers senaste lansering från Gant Eyewear. Jag provade mig igenom större delen av kollektionen som består av 20 klassiska och eleganta bågar. Modellerna har rektangulära former och kommer bland annat i tidlöst melerat sköldpaddsmönster, svart, transparenta kulörer och metallic. Och valet av färg är viktigt. Jag känner mig lite mjukare och klassisk i sköldpaddsmönster och får lite mer attityd i ett par svarta. Inget lätt val med andra ord…

Q88A4736

Så en dröm för mig skulle vara att precis som med skor bygga upp en riktigt snygg glasögongarderob, olika bågar för olika humör och tillfällen. En mjukare glasögon-look den ena dan och en lite mer tuff och edgy-glasögonlook den andre dan. Men UTAN att bli helt ruinerad förstås. Och det är ju precis vad Specsavers erbjuder, kvalitativa bågar till ett överkomligt pris. I skrivande stund bär jag mina favoriter, modellen som skulle kunna jämföras med de svarta pumpsen i min skogarderob. Ett par klassiska svarta bågar som funkar till allt. Lika snygga till min jobbuniform som till partyklänningen.

Q88A4563

Blus; Rika, byxa; Gant Rugger, glitterstrumpor; Cos, pumps; Dior, glasögon; Gant Eyewear

Q88A4772

Klänning; Self-Portrait, glasögon; Gant Eyewear

(31)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar