Annons
Annons

Ett år äldre


 

Ett år äldre – och vet ni, det känns bra! Fyrtioårskrisen lyser med sin frånvaro. Amaury frågade mig igår kväll om jag tänker på att åldras och mitt ärliga svar är att jag trivs så bra där jag är i mitt liv just nu, för hur skulle jag inte kunna göra det? Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad, med min underbara familj, mina vänner och med mitt jobb som jag älskar.

Annons

Och jag trivs med mig själv, med den jag har blivit och faktiskt, och detta kan ju låta ytligt i sammanhanget, med hur jag ser ut. Något jag inte gjorde på samma sätt för tio år sedan då jag hade ett gäng synpunkter på mitt utseende och fokuserade mer på sakerna jag inte lyckades med än vad jag åstadkom och lyckades med. Då var jag mitt uppe i min musikkarriär, reste jorden runt och hade bara ett fokus – att få ett stort internationellt genomslag. Tänk om jag visste då att allt skulle bli bra, ja, till och med så mycket bättre. Och nej, jag blev ju inte världsstjärna, men jag hade otroligt kul och mötte fantastiska människor, hade giggs med femtiotusen människor i publiken, låtar som toppade radiolistor – saker jag idag ser värdet av, men när jag var mitt upp i det fattade jag inte hur stort det var. Så till alla er där ute, till er mina kära, kära läsare som en dag passerar fyrtio eller bara bli ett år äldre – oroa er inte, det kommer bli BRA. Nu ser jag fram emot ett nytt år fyllt av spännande utmaningar, möjligheter och en och annan ny, snygg rynka.

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar