Annons
Annons

Ett besök på slottet…


 

andrea

Så kom det, höstens första virus. Nej, det är tur att ni inte behöver se mig just nu, jag har ju helt klart sett piggare och fräschare ut. Men ibland går det inte att ställa in utan det är bara att köra på. Som imorse då jag var bokad att medverka i Nyhetsmorgon direkt från Kungliga slottet för att prata om de fantastiska brudklänningarna i utställningen ”Kungliga brudklänningar”. En utställning som öppnade för allmänheten idag och pågår fram till mars nästa år. Men sekunden jag klev in i Rikssalen och såg dessa enastående kreationer på nära håll glömde jag bort både feber och andra tråkigheter. Här kan ni spana in inslaget och vet ni, besök utställningen. Det är förmodligen sista gången vi kommer få se några av klänningarna som visas. Jag har redan lovat både mamma och Electra att vi ska gå dit.

Annons

Men i eftermiddags fick jag en skön timme i soffan med min bästa förkylningskur; hett vatten, citron, honung och färsk riven ingefära. Min duktiga kompis Andreas fina kuddar piffade upp både mig och soffan. Och nu håller jag tummarna för att jag vaknar frisk och pigg imorgon!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar