Annons
Annons

Ett stort uppdrag


 

Hej kära läsare, jag måste ju få briefa er om NK-galan. Okej, ni som hunnit lyssna på veckans podd har ju fått höra en hel del från kvällen redan men jag kan ändå inte låta bli att dela med mig av några bilder mest för att illustrera hur FANTASTISKT roligt detta uppdrag var. Att få kliva ut på scen i min 3D-printade klänning och möta den härliga publiken på China Teatern var en grymt häftig känsla. För det är ju någonting alldeles magiskt med teaterscener. Jag har stått på China Teaterns scen vid två tidigare tillfällen men då under mina år som sångerska – nu var jag som sagt konferencier för NK-galan och fick förmånen att jobba med ett helt fantastiskt team! För en stor produktion som denna innefattar planering in i minsta detalj och galan var designad av briljanta proffs. Jag var som sagt bara en liten del i det stora hela och alla dessa grymt kreativa, smarta och driftiga människor gjorde mitt jobb både lättare och roligare. Nordiska kompaniet, Bindefeld AB, manusförfattaren Pontus Andersson, Pap Studios, Studio Bon – stylister, hår- och make-up artister ndef, modeller – alltså vilket DREAM TEAM!

Annons

Bilden ovan är från galans öppning – tro mig, jag var lite pirrig när jag skulle kliva upp på den smala trappan på en kolsvart scen för att inta min startposition. Men i det läget var det bara att andas, släppa ner axlarna och absolut INTE tänka: ”vad händer om jag ramlar?”. Tur ändå att det gick bra! Förutom prisutdelning och hyllning till personer och varumärken som gjort någonting extra för att föra mode och design vidare, årets tema var ju innovation, bjöd även galan på häftiga modevisningar. Blir ni nyfikna, kolla in filmen från galan här, själva galan drar igång efter nio minuter.

Här tar FENOMENALA Giovanna Battaglia Engelbert emot priset för årets stilikon. De andra fenomenala vinnarna var:

Årets innovationspris: Levi’s Jaquard Project

Årets framtidslöfte: Totême

Årets varumärkespris: L’homme rouge

Årets hederspris: Byredo

Bilder: Nordiska Kompaniet / Studio Bon

(0)
(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar