Annons
Annons

Feeling blue…


 

Min nästan tre veckor långa semester i St Tropez är slut och jag kan summera den på följande sätt – det har varit min BÄSTA semester någonsin. Varför? Jo, det har inte bara varit lata, långa och sköna dagar utan nyckeln till semester-framgången måste ha varit att vi tog varje dag som den kom, utan stress och en massa planer. För det är precis stress och planering som vardagen annars kantas av. Så otroligt lyxigt att bara få släppa på precis ALLT. Men semestern är inte slut ännu för nu ska vi spendera den kommande veckan i Verbier. Och hur härlig en alpsemester än låter ville jag INGENTING annat än att stanna kvar. Bryta upp och lämna har aldrig varit min grej. När jag väl bott in mig vill jag bara stanna kvar, för typ alltid…

Annons

Och jag är medveten om att det låter helt knäppt men har varit gråtfärdig och deppig hela dagen. Kaftaner och sandaler byttes mot jeans, sneakers och regnjackor. Livet blev lite mer uppstyrt igen. Men det blir säkert bra det här med. Jo, jag är faktiskt helt säker på det! Just nu har jag bara lite semester-blues. Och det är väl också okej? Men innan ni får bilder på Schweiziska ostar och vandrarkängor bjuder jag på sommarens sista St Tropez-inlägg. Självklart i favoritfärgen blått.

Finaste tapeten i Miu Mius lilla butik. Önskar att de där strandhattarna hängde i min garderob…

Byns sötaste bil…

Favoritbutiken i St Tropez – Les Canebiers som gör kaftaner helt i min smak. Fick med mig tre stycken hem, alla i vitt och blått.

Sandstränder, barfota, sol och hav = lycka.

 

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar