Annonssamarbete med NO FIRM

Framtidens shopping


 

Detta är ett inlägg i samarbete med NO FIRM.

Jag är extremt stolt över att få göra detta inlägg i samarbete med NO FIRM. Ett företag som lyfter fram nya designers, talang och kreativitet och endast producerar produkterna som finns på sajten baserat på efterfrågan. Hur funkar det då? Jo, den senapsgula bomberjackan, designad av ryska Stillsveta, måste först få en förhandsbeställning på tjugofem exemplar för att kunna gå i produktion, därefter tar det cirka tre veckor och sen är jackan din. Dessutom får jag som kund veta vem som tillverkat plagget och i vilket land det har produceras. Det känns medvetet, hållbart och transparent. För transparens är framtiden i modebranschen. Och drömmer du om ett särskilt plagg eller en accessoar kan du lämna ett önskemål och ladda upp en bild eller skiss på Nofirm.net – kanske blir just ditt plagg producerat. Smart va? Ja, ni hör, jag hyllar affärsidén. Hållbarhet handlar inte bara om hållbara material, utan lika mycket om att köpa kläder man verkligen behöver, investera i kvalitet, ta hand om sina plagg och ge dem ett långt liv.

Men hur stylar jag den senapsgula bomberjackan då? Då jag vill att jackan ska vara i fokus kombinerar jag den med enkla basplagg som jeans och vit T-shirt och låter istället accessoarer få sticka ut och bryta av som min randiga väska och mitt prickiga sidenskärp. Bomberjackan funkar faktiskt att bära året runt – snygg till både byxa och klänning, perfekt att bära kyliga sommarkvällar men precis lika användbar på hösten, då buren lager på lager under kappan.

Och självklart har jag sparat det bästa till sist! Jag har ett extra härligt erbjudande till er som är sugen på att bli kund hos NO FIRM. De två första som lägger en beställning och uppger koden Emilia får 200 euro rabatt och de fem första som gör ett köp med koden EmiliaDePoret får 50 euro rabatt. För att spana in utbudet och läsa mer om NO FIRM – besök deras hemsida här.

(2)
(0)
4 kommentarer | Translate
 Laddar