Annons
Annons

Från noll till hundra


 

Wow – vilka UNDERBARA läsare ni är! Tack för peppiga kommentarer på det här inlägget, både här i bloggen och på min Instagram. Det var till och med en helt fantastisk poddlyssnare som kom fram till mig idag på stan och gav mig genomkloka och smarta råd efter att ha lyssnat på veckans Säker stil-podden. För vad jag inte skrev här i bloggen var att jag faktiskt åkte in på akuten förra veckan. Mitt första besök på akuten någonsin…

Annons

Fem underbara dagar i solen gjorde verkligen susen. Jag kom hem och kände mig som en ny människa. Men ni vet hur det är, man kommer hem utvilad och avslappnad för att sedan accelerera från noll till hundra – på nolltid. Men jag klagar ABSOLUT inte, har många roliga projekt att slutföra innan semestern. Bland annat det sista fixet med boken innan den går i tryck, en TV-inspelning för TV4, gästar Nyhetsmorgon och gör ett event med Dagmar på NK nästa vecka. Och såklart många möten som ska hinnas med innan sommaren. Men jag har bestämt mig för att unna mig ”små pauser”. Började dagen med en härligt powerwalk med min svägerska Märta (=lyx) och klämde dessutom in en timme hos min grymma akupunktör – sov som en stock mitt på dan. Ljuvligt!

Tömmer kameran och ser bilder från stranden och middagar i trädgården i favoritpyjamasen. Åh, som jag längtar till vi är tillbaka igen. En riktigt, RIKTIGT bra målbild helt enkelt!

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar