Annons
Annons

Här ska bebisen bo


 

stokke

Idag har jag fixat med bebisens rum. Jag kan knappt förstå att han snart är här. Nästa torsdag är min due date men om han är lik sin syster lär han stanna i magen några dagar extra. Nu är det i varje fall bäddat, struket och piffat. Rummet är pyttelitet men rymmer det viktigaste, framför allt så känns det skönt att det ligger i anslutning till vårt sovrum. Jag är så glad över hans fina Stokke säng som känns stabil och bra och så kan man rulla den, en praktisk detalj som gör stor skillnad. Den lilla molnet i sängen köpte jag i London.

Annons

livly

Jag vet inte hur många gånger jag vikt och vikt om pyjamaser och bodys, det måste vara någon form av terapi alla blivande mammor tar sig igenom. Åh, jag är helt kär i Livly Babys kläder i mjukaste pima bomull. Så gosigt!

sko

Har man en mamma som är galen i skor så måste man väl få en egen skogarderob? Så här ser samlingen ut so far. Hittade en perfekt förvaringshängare på Zara Home kids som kommer i många olika mönster och färger.

stol

speldosa

Baby countdown…I am taking the week off to just relax and prepare for our baby boy’s arrival which will hopefully happen next week. I love spending time in his tiny little room just next to ours. I am very happy for his bed from Stokke, so cute and practial. Swedish kids brand Livly makes the most adorable baby clothes in pima cotton and I really recommend Zara Home kids for cute accessories, like his little shoe-closet-hanger.

(0)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar