EMILIA DE PORET
Emilia de Poret är modeskribent, författare, TV-personlighet, ängelinvesterare och driver tillsammans med Ebba Kleberg von Sydow modeplattformen Säker stil. Emilia intresserar sig för modebranschens alla led: Tipsar om stil och trender i Nyhetsmorgon, agerar moderator i olika modesammanhang, rapporterar från modeveckor, poddar om mode och livsstil, skriver stilböcker och investerar i spännande startups med fokus på kvinnligt entreprenörskap. Allt detta får ni följa i hennes blogg.
Annons

Heja mamma!

Letar igenom ett gäng bilder för ett kul projekt och hittade en bild från i våras som fenomenala fotografen Susanne Kindt plåtade av mamma och mig. Inser att jag måste hitta på mer kul med mamma. Den här bilden togs inför vår livesändning med Wakakuu. Herregud så kul vi hade och så grym mamma var på liveshopping! Kanske ska höstens projekt bli att få mamma att öppna sitt konto på Instagram? Inte helt säker på att det någonsin kommer ske men jag vet att många önskar att hon ska göra det. Vi behöver förebilder i alla åldrar och jag blir alltid lika glad när jag får en kommentar från en 25-åring som skriver att de älskar mammas personlighet och stil. Precis så ska mode vara, ålderslöst och inkluderande.

Annons

Kom igen nu mamma, you can do it!

Annons

2 kommentarer till “Heja mamma!”

 1. Christina Gbg skriver: 14 september 2021 kl 21:57

  Jamen helt självklart, Emilia, så rätt!
  Är själv äldre än du, mer som din mamma.
  Din mamma, hmm… och du; iag har av och till följt dig, sett några bilder på din fina mamma, det har varit fint och intressant.. bland annat som gjort skillnad i min värld, högt som lågt. Följt dig och andra yngre förstås, eftersom det är så åldersspannet ser ut.. således, mer som att följa mina döttrar. Bra så, för den delen.
  Men undrar om inte det kunde ha varit många fler igenkänningar på ett lite annat vis, om du varit i ett livsskede som mer rimmar med din mammas..
  Oavsett. Jag ser det som så självklart att vi kan tillföra varandra ålders-obundet.
  Mammor, äldre mammor till vuxna döttrar.. tillför givetvis på ett annat vis, och definitivt i ett annat segment, i den mån intresse finns att träda fram.. kan jag mena. Men sånt som du vanligen talar om är väl inte så åldersbundet; bygger på helt andra faktorer.
  Keep up the good work! Gillar det.
  Och ja, det hade också varit så tillförande med ett bredare åldersspann här i influenser-flödena! Eller hur? Ärligt, vad tänker du om det?


 2. Åsa skriver: 15 september 2021 kl 14:14

  Men jaaaaa tack! 🤗🤩 Mer av din mamma, hon är fantastisk🌟🌟🌟🌟 Spännande och så kul med er resa, njut och hälsa grattis💐💐💐💐


Dela på:
Laddar