EMILIA DE PORET
Emilia de Poret är modeskribent, författare, TV-personlighet, ängelinvesterare och driver tillsammans med Ebba Kleberg von Sydow modeplattformen Säker stil. Emilia intresserar sig för modebranschens alla led: Tipsar om stil och trender i Nyhetsmorgon, agerar moderator i olika modesammanhang, rapporterar från modeveckor, poddar om mode och livsstil, skriver stilböcker och investerar i spännande startups med fokus på kvinnligt entreprenörskap. Allt detta får ni följa i hennes blogg.
Annons

I bebisbubblan

balthazar

Hej från bebisbubblan…Nu är vi hemma från BB och bara njuter av vår kille, vår Balthazar. Det känns så skönt att landa hemma med bara vår lilla familj, dessa första dagar minns jag som så speciella från när Electra kom, så det gäller att ta vara på dem. Men denna gång känns det annorlunda, nästan ännu bättre. Den där paniken jag kände så fort Electra grät som bebis känner jag inte nu, som mamma till nummer två är man liksom coolare och framför allt lugnare vilket gör att man njuter på ett helt annat sätt. Och apropå Electra, stoltare storasyster får man leta efter. Finns det något finare än syskonkärlek? Så fint att mitt hjärta smälter varje gång jag ser dem tillsammans. Om det var någonting jag inte var förberedd på så var det just detta. Hon vill inte göra någonting annat än att vara med sin lillebror och varje gång jag pussar henne måste jag också pussa på Balthazar så det blir rättvist. Min lilla tjej som helst plötsligt blivit så klok och stor och som hjälper mig att byta blöja och hämtar vatten när jag ammar. Ja, ni hör själva, jag är en flod av känslor just nu!

Annons
Annons

Min förlossning var lite av en dröm då allt gick så smidigt och snabbt mot min förra som kändes som om den aldrig skulle ta slut. Dessutom, gällande BB Sophia, vilken ynnest att få föda där! Ett unikt BB med sin helt otroligt kompetenta och engagerad personal som kom med ett underbart och varmt bemötande oavsett tid på dygnet. Och då har jag inte ens nämnt den fina, lugna och harmoniska miljön. Allt jag kan säga är, grattis till alla er som får en plats där. Jag stannade i tre nätter då Balthazar fick gulsot och jag kommer för evigt vara så tacksam mot den fantastiska personalen som stöttade, kom med kloka råd och såg till att denna viktiga upplevelse blev helt oförglömlig!

Annons

Och till sist, till er läsare, tack för alla fina kommentarer och lyckönskningar! Jag blev så glad över att komma hem och läsa dem.

Kommentarer till “I bebisbubblan”

  1. Monica skriver: 7 december 2014 kl 23:20

    Stort Grattis till hela familjen Poret, men en Balthazar som anlänt, njut av denna tiden den går så snabbt <3


Dela på:
Laddar