Annons
Annons

I min resväska…


 

blazer

Att packa rätt inför en weekendresa är helt klart en konst i sig. Tro mig, jag vet, jag har gått i en hård skola och det är först nu som jag äntligen börjar få till det. Tricket är att packa lite men välgenomtänkt, du kommer faktiskt inte hinna bära tio par skor på fyra dagar. Ja, att packa tio par skor, det var precis vad jag brukade göra. Jag reste alltid med två resväskor, en med kläder, den andra med skor och accessoarer.  Mitt resesällskap (min man=mästaren av ”travel light”) var inte särskilt förtjust i detta. Men sedan kom barnen och prioriteringarna blev helt andra och den där extra resväskan fylldes istället med blöjor, barnkläder och välling.

Annons

Hur får man då till en snygg resegarderob utan att behöva packa ner allt du äger? Mitt knep är att färgkoordinera. Till Milano packade jag, som jag nästan alltid gör, bara plagg i svart och vitt. Jag packade även med plagg som både kan kläs upp till kvällen och bäras till en mer avslappnad look på dagen. Det mest användbara plagget i min packning är den svarta blazern. På dagen bär jag den över en polotröja och till kvällen över en vit skjorta eller ett tunt sidenlinne. Välj en modell som är lite rakare och något längre och den behöver inte vara svart, en marinblå är minst lika snygg och användbar.

Blazer: H&M, tröja; Balenciaga, jeans; BLK DNM, boots; Chanel

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar