Annons
Annons

I min sminkväska


 

Trodde ni att jag skulle nöja mig med att bara rensa garderoben? Nej, nej – idag gick jag loss på HELA badrumsskåpet – härliga känsla. Pennorna är nyvässade, make-up borstar rentvättade och produkter som hängt med för länge och gjort sitt har jag slängt. Jag har till och med ställt in vackra rosor i badrummet – oj så fint! Och bland alla mina produkter – jo, erkänner att jag är något av en skönhets-junkie, har jag valt ut tre som jag verkligen vill tipsa om.

Annons

By Terry är utan tvekan en skönhets-favorit för mig. Och hennes rouge- och contouringpalett, Terrybly Densiliss Blush Countouring (adlink) är så fin och lätt att jobba med. Den slätar ut huden, ger rosiga kinder och skulpterar på ett supernaturligt sätt.

Det här är MAGI på burk! Faktum är att jag inte hittar något bättre sätt att beskriva Chanels senaste foundation Sublimage Le Teint. Och den här magiska burken fick följa med mig hem från Paris. Tro mig, det  kommer bli svårt att någonsin hitta en värdig ersättare. Med samma ingredienser som Sublimage-serien känns den både vårdande, återfuktande och såklart riktigt lyxig och resultatet är – magique!

Det här är en produkt som ger en suverän lyster – och den följer nästan alltid med i min sminkväska. Top Secret Instant Moisture Glow (adlink) kan dessutom användas på tre olika sätt; helt ensam för ett silkeslent resultat, under din foundation som en primer för maximal fukt eller så kan den appliceras ovanpå din foundation. Jo, det funkar faktiskt hur bra som helst och är helt perfekt när man behöver få lite ny ”glow” efter en lång dag med make-up.

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar