Annons
Annons

Imorgon är en ny dag…


 

DSC03930

Någon kanske undrade vart jag tog vägen? Först ett peppigt förväntansfullt inlägg om min Londonresa med löfte om härliga bilder och mängder av Londontips…Och sen, helt tyst…

Alltså det hela började på Arlanda. Däcket på planet blev punkterat vilket resulterade i att resan tog 11 timmar dörr till dörr. Och mitt i all hopplös väntan, med två små barn, fick vi det sorgliga beskedet om att Amaurys farbror gått bort. En underbar, egensinning man som jag träffade varje gång jag var i Paris och som var SÅ stolt över att jag ”jobbade på ELLE”, jamen hur ska man annars beskriva en blogg för en 96-åring? ”Bravo Emilia. ELLE et vraiment LE magazine”. Yes, för honom var det modetidningarnas modetidning. Oncle Jaques, som även jag kallade honom, fick ett lång och fint liv. Men – det är ändå sorgligt…

Annons

Och morgonen när vi landat möttes vi av nyheten om Trump…Ja, det har varit en förbaskat sorglig vecka helt enkelt.

MEN imorgon är det nya tag och jag lovar att bjuda på ett maffigt inlägg. Vem vet kanske bjuder jag på veckans topplista? Har fått många frågor om stilsäkra vinterskor…Är det något annat ni vill jag tipsar om?

Kram och godnatt.

PS. Bilden på det underbara taket i matsalen på Edition Hotels där vi bodde i London var den enda bilden jag knäppte med kameran, men fin blev den.

(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar