Annons
Annons

Inte utan min foundation


 

foundation

Jag har testat fler foundations i mina dagar än jag kan minnas men sedan i våras använder jag ingen annan bas än Perfection Lumière Velvet från Chanel. Den är lika bra till en lättare vardags make-up som till en mer intensiv kvälls make-up som ofta kräver lite mer. Jag applicerar den med en underbar borste från svenska Morris & Luca (vilket egentligen är en rougeborste). Jag tycker inte om de platta foundationborstarna utan föredrar en något större borste med en vinkel.

Annons

Perfection Lumière Velvet by Chanel is my must-have foundation since the release in the spring. I used to mix and try loads of different brands but this one does the trick. Just as good for day, night, photoshoots, TV etc. It really gives you a velvet finish and covers all that needs to be covered without looking heavy. I apply it with a slightly bigger brush with an angle. Swedish Morris & Luca makes fantastic brushes.

(21)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar