Annons
Annons

Jag är kär


 

Är veckan redan slut!? Ni vet känslan när det hänt mycket men helt enkelt snurrat på för fort att man knappt hängt med. Och vilken kul vecka det varit. Poddande, spännande möten och nya möjligheter, ett urhärligt event med Sofia Wallenstam och Dagmar igår på NK. Så underbart att få träffa några av er supergrymma följare.

Annons

Idag fick jag dessutom till en lång promenad med min bästa vän Christhl, som hängde med i mobilen från London, Djurgården runt. Det finns stunder när telefonen faktiskt är HELT underbar! Det var allt för längesedan vi hade ett långt samtal. Som vanligt pratade vi om barn, drömmar, nya mål och nya utmaningar. Christhl är klok och får mig alltid att se livet ur ett lite mindre komplicerat perspektiv. Det bästa med vänner ändå! Vänner som vågar säga precis som det är! Och när vi lagt på kände jag mig stärkt och peppad på att ta tag i min stress, mitt hopplösa ja-sägande till typ allt och att jag måste börja sätta ordentliga gränser! Återkommer om detta…

En annan lyxig grej under veckan som gått – fick till en middagsdejt med en annan bästa vän, Cissi. Tillsammans med våra män åt vi en fantastisk middag på Adam & Albin i onsdags. Timmarna flög iväg och det var så skönt att för en gångs skull kunna njuta av en middag, helt ostörda. Alltså utan barn. Det händer inte så ofta nuförtiden.

Kvällen till ära invigde jag min nya förälskelse. Jo, för man kan absolut vara kär i ett plagg. Som jag har funderat, drömt och suktat efter denna magiska ljusblå blazer. Och när jag var i Milano på ELLE Bridal Awards slog jag till. Och ångrar mig inte för en sekund – det här är ett riktig Emilia-plagg.

Och kolla in fodret…En handbroderad blomsterbukett. Måste ta en bättre bild och visa er. Som ett litet konstverk. Ja, ja – jag vet! Nu tycker ni jag är supernördig men det är precis detaljer som det här som får mig att falla pladask för ett plagg.

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar