Annons
Annons

Jag går i röda mattan-skola hos Carolina Gynning


 

emilia-de-poret-carolina-gynning

Att kunna ta kameror och äga röda mattan är verkligen en konst i sig själv. Jag vet, för många gånger har det blivit så, så fel. En som däremot har full kontroll och älskar det är Carolina Gynning. Hon var en självskriven gäst i mitt program Min Stil. Skönare människa får man faktiskt leta efter; cool, smart, rolig, varm och full av självironi och glimten i ögat. Det är bara att trycka på play så händer det med Carolina och det var en sådan otroligt kul och lätt inspelning. Missade ni avsnittet som visades i TV4 Nyhetsmorgon imorse kan ni kolla in det här på tv4.se/min-stil

Annons

Våra klänningar kommer från By Malina.

(0)
(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar