Annons
Annons

Julmys, partyblus och caipirinhas


 

_Z6A3677

Glad första advent! Det är något lite magiskt med att tända det första ljuset i adventsljusstaken. Jag höll på att bli helt vansinnig igår kväll när ljusstaken var helt försvunnen(!!). Jag vände mer eller mindre upp och ner på hela huset. Jag menar, hur ska man kunna fira advent utan att tända det första ljuset?  Men till sist dök den upp på ett minst sagt otippat ställe och idag har vi tänt ljus, pysslat, gjort julgrupper av vita hyacinter och mossa och lyssnat på min favorit-julsång på repeat. Jag kände mig extra stark och duktig när jag smet iväg för att träna ett Becore-pass på eftermiddagen. Och att få en timme helt för sig själv – vilken lyx. Jag har bara kört fyra pass än så länge men måste erkänna att jag gillar det. JÄTTEMYCKET! Så till den grad att jag stuvar om i schemat för att hinna klämma in en extra timme. Det var längesedan jag var så peppad på att träna…

Annons

Just det, lovade ju även att ger er en uppdatering om min lördagkväll…Det blev min silvriga blus (som på bilden), som jag knäppte upp och lät banden hänga. Blusen bar jag med svarta jeans, svarta boots och svart blazer à Kate Moss. Jag kände mig ursnygg och helt perfekt uppklädd. Men framför allt – kvällen blev SÅ lyckad. Vi var fyra par som möttes upp på en brasiliansk restaurang på Kungsholmsstrand med urgoda (och livsfarliga) Caipirinhas. Efter en lång middag drog vi vidare på stan…Och det var inte igår. Det blev ganska sent men det var 100% värt det.

Nu ska jag förbereda morgondagens plåtning – hej och kram.

PS. Min blus köpte jag i våras men om du är på jakt efter en metallic-blus – spana in den här!

Foto: Beata Holmgren / Studio Emma Svensson

 

(1)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar