Annons
Annons

Let life Blossom


 

ritual2

Lyxiga skönhetssalonger i all ära men mitt alldeles egna hemma-SPA slår faktiskt det mesta. Att skapa sin egen hemma-ritual förhöjer verkligen min vardag och för mig räcker det med några extra minuter i badrummet då och då för att fylla på med ny energi. Just därför känns det roligt att samarbeta med Rituals och tipsa om deras Sakura-ritual. En skön och väldoftande serie med ingredienser som ekologisk rismjölk och körsbärsblomman från det japanska Sakura-trädet.

Annons

Sakura-ritualen är inspirerad av Hanami, en uråldrig japansk tradition där man en gång per år samlas för att fira när körsbärsträden blommar. I Japan är det verkligen en folkfest som inte liknar något annat där familj och vänner möts under de vackra, blommande träden. Jag har haft turen att uppleva det själv i Tokyo.

Sakura-blomman symboliserar nytt liv och en ny början – det blir i varje fall jag inspirerad av!

ritual1

Nu kan du njuta av en härlig hemma-ritual med den nya Sakura-serien. För att vara med och tävla om en lyxig limited-edition box tar du ett foto i en fotoautomat på Åhléns City i Stockholm. Hinner du inte dit innan den 20 april fortsätter tävlingen på nätet, gå in här för att läsa mer och för att delta.

Lycka till och glöm inte att unna dig en paus i vardagen!

ritual3

#LetLifeBlossom

 

 

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar