EMILIA DE PORET
Emilia de Poret är modeskribent, författare, TV-personlighet, ängelinvesterare och driver tillsammans med Ebba Kleberg von Sydow modeplattformen Säker stil. Emilia intresserar sig för modebranschens alla led: tipsar om stil och trender i Nyhetsmorgon, agerar moderator i olika modesammanhang, rapporterar från modeveckor, poddar om mode och livsstil, skriver stilböcker och investerar i spännande startups med fokus på kvinnligt entreprenörskap. Allt detta får ni följa i hennes blogg!
Annons

Livet i leggings

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

Någon mer än jag som undrar vart den här veckan tog vägen, eller att det bara är knappt sju veckor kvar till jul? I veckans avsnitt av Säker stil-podden pratar vi bland annat om klädsel till julfesten. Galet, men jag har faktiskt redan fått min första inbjudan…

Annons

Novembers vardagsuniform ser annars för det mest ut så här: Mina skönaste leggings (reklamlänk via Apprl) från Filippa K, stor stickad tröja och kängor.

Annons

Har även hittat min nya färgkombo när det kommer till manikyren: Beige och grått. Och Frida gjorde en ny design när jag var hos henne i veckan. Blev så fint tycker jag.

7 kommentarer till “Livet i leggings”

 1. Mia skriver: 10 november 2019 kl 18:11

  Hej! Är det meningen att det ska vara typ klockor som skallrar i bakgrunden i er podd? Har svårt med det ljudet så jag kan inte lyssna på er underbara podd…


  1. Emilia de Poret skriver: 12 november 2019 kl 22:52

   Hej Mia, vi är ju så barnsligt förtjusta i allt som har med julen att göra men jag tar detta till mig. Vi ligger lågt med jingle bells framöver…Och kommer de tillbaka hoppas jag du fortsätter lyssna ändå. Kram


   1. Lotta skriver: 14 november 2019 kl 20:31

    Hej, måste bara säga att jag älskar när ni kör lite juligt i bakgrunden, sååå mysigt!!! Hihi


 2. Sofie skriver: 10 november 2019 kl 19:26

  Hej Emilia! Det här blir nog ganska långt…. läs det du orkar, och svara om du orkar!
  Jag har som mål att lyssna på er podd ikväll när barnen lagt sig och lyssna på era tips om klädsel till jul. Jag skulle dock bli superglad om det framöver kommer ett inlägg med bilder på klänningar/kjolar/blusar som du tycker är toppen till jul. Det kanske redan är planerat i din to-do list men tänkte visa att intresse finns 😉
  Sen har jag faktiskt en till fråga, som jag konstant går och grumlar på när det kommer till att köpa kläder på ett smart ”säker stil” sätt. På ett ungefär vet jag nog vad min stil är, den är nog ganska lik din så som jag tyder den (kvinnlig, grått, beige, camel, svart, kostym, elegant, lyxigt) Eller ja, i en drömvälrd skulle jag gärna klä mig likt den stil du har MEN jag har inte samma känsla och jag har definitivt inte samma budget som du (27 år och student). Som dyrast har jag råd med märken som Stefanel. Har du tips på märken som säljer ”klassiska” kläder? Och klassiskt med något modernt eller ”speciellt”, vilket jag tycker att du gör så snyggt. Du ser aldrig aldrig tråkig ut. Jag vet inte om du riktigt förstår vad jag menar, men om du gör det blir jag verkligen tacksam för svar.
  Bästa hälsningar, S


 3. Johanna Nyman skriver: 16 november 2019 kl 22:48

  Hej,
  Jättesnygga kängor!
  Varifrån kommer de?
  Tack/Johanna


 4. Betty skriver: 18 november 2019 kl 07:40

  Klickade hem dessa leggings, och nu är jag fast!
  Kommer att bli enformigt klädval framöver, men oj så bekväma och snygga!


  1. Emilia de Poret skriver: 18 november 2019 kl 17:47

   Hej Betty, världens skönaste! KRAM!


Dela på:
Laddar
https://emiliadeporet.elle.se/basta-helgen/