EMILIA DE PORET
Emilia de Poret är modeskribent, författare, TV-personlighet, ängelinvesterare och driver tillsammans med Ebba Kleberg von Sydow modeplattformen Säker stil. Emilia intresserar sig för modebranschens alla led: tipsar om stil och trender i Nyhetsmorgon, agerar moderator i olika modesammanhang, rapporterar från modeveckor, poddar om mode och livsstil, skriver stilböcker och investerar i spännande startups med fokus på kvinnligt entreprenörskap. Allt detta får ni följa i hennes blogg!
Annons

Livet i leggings

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

Någon mer än jag som undrar vart den här veckan tog vägen, eller att det bara är knappt sju veckor kvar till jul? I veckans avsnitt av Säker stil-podden pratar vi bland annat om klädsel till julfesten. Galet, men jag har faktiskt redan fått min första inbjudan…

Annons

Novembers vardagsuniform ser annars för det mest ut så här: Mina skönaste leggings (reklamlänk via Apprl) från Filippa K, stor stickad tröja och kängor.

Har även hittat min nya färgkombo när det kommer till manikyren: Beige och grått. Och Frida gjorde en ny design när jag var hos henne i veckan. Blev så fint tycker jag.

Dela på:
Annons
Laddar
https://emiliadeporet.elle.se/basta-helgen/