Annons
Annons

Middag med Louis Vuitton


 

Veckans höjdpunkt var utan tvekan Louis Vuittons supertrevlig middag på favoritstället Sénéquier. Kvällen till ära bar jag en för tidig födelsedagspresent till mig själv. En svart och vit cocktailklänning som påminner lite om min gamla kavaj från Gareth Pugh. Älskar de markerade axlarna och den grafiska designen. Är så otroligt glad för detta köp, en riktig Emilia-klänning!

Annons

Klänning: Louis Vuitton, skor; Céline, leopardring; Maria Nilsdotter.

Kvällens färgtema var rött, matchade givetvis den ikoniskt röda Sénéquier-färgen. På varje plats låg en röd solfjäder, och tro mig den behövdes, det var en av semesterns varmaste kvällar. Men vi blev även bortskämda med fina presenter. En av Louis Vuittons dofter, den här är min favorit, och en knallröd anteckningsbok i Louis Vuittons fina epi-läder. Satt intill Andrea som ansvarar för women’s ready-to-wear, så otroligt intressant att höra mer om hur de arbetar. På andra sidan satt Amaury och Serverine – en riktig stjärna inom modehuset som jag känner sedan tidigare!

Kvällen aslutades med ett par looks från höstkollektionen, finalen bjöd på fyra helt magiska paljettklänningar som kan köpas på beställning. Gala-looks med edge!

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar