Annons
Annons

Min gala-look


 

stylein

Veckan inleddes med riktig flott gala. På måndagskvällen var det nämligen dags för den årliga ELLE Decoration Swedish Design Awards – galan och Ebba och jag var prisutdelare. Jag måste erkänna att jag var allt utom i toppform när jag på skakiga ben klev in på Berns hotell på måndagseftermiddagen. Men efter proffsig make-up och hårstyling och ett gäng Alvedon fick jag ny energi och väl på scen kändes både feber och trötthet som bortblåst. Ibland finns det inga andra alternativ än bara bita ihop och köra. Och det gjorde jag. Men det var inte heller första gången jag stod på den scen med feber – men med adrenalin och pepp kommer man långt.

Annons

Och vilken gala sen. Hela designeliten var där –  svenska stjärnarkitekter, formgivare och inredningsbloggare var på plats. Jag satt bredvid den internationellt erkände formgivaren Sebastian Herkner och han var inte den enda ”superstjärnan” som flugits in för att dela ut pris.

Hur klädde sig galans gäster då? Finklätt, uppklätt, medvetet och elegant och mycket svart! I sista minuten lånade jag en vit kostym från Stylein. Alltid lite läskigt när man inte vet om den ska passa men det gjorde den och jag kände mig superfin. Vit kostym funkar liksom alltid och känns liiiite roligare än svart kostym men är precis lika tidlös och stilren. Jag tycker den snyggaste stylingen är att matcha med svart, med andra ord blev det blev svart linne, svarta skor och svart väska.

georg-jensen-emilia-de-poret

Smycken då? Jag satsade på ett enda ”statement-smycke”. Men Zaha Hadids ring designad för Georg Jensen tar utan tvekan för sig. Som jag har letat efter en maffig ring att bära på långfingret. Behöver jag säga att det var kärlek vid första ögonkastet? Lovar att visa er en bättre bild vid ett annat tillfälle.

ebba-emilia

Men bästa accessoaren är väl ändå en stilsäker kompis, eller hur?!

(0)
(0)
3 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar