Annons
Annons

Min hemläxa


 

Sitter vid favoritplatsen i sommarhuset, vid bordet i burspråket, med tända ljus, en kopp te och blir så nostalgisk när jag tömmer kameran på bilder från vår vistelse här på Marstrand. Underbart är kort, jo, till och med på TOK för kort denna gång. Våra tio dagar har bara svischat förbi, det känns ju som om vi kom igår typ. Och precis lika lycklig som jag är över vår utlandssemester, fyra veckor totalt, blir jag ändå lite ledsen när jag tänker på att vi inte fick tillräckligt med tid här, på min älskade, älskade ö. Men det har ändå varit tio helt magiska dagar! Varje morgon innan frukost har jag tagit rundan runt ön med Amury för att sedan äta lång frukost med familjen och därefter bara ta dagen som den kommer. Och barnen fullkomligt älskar att vara här, vi bor ju granne med mina föräldrar, så de springer helt fritt mellan husen och dessutom är det ju något alldeles speciellt med sommarkompisarna. Jag minns så väl själv hur det var, varje sommar lekte jag varje dag med min sommar-bästis Sophia. Så det är väl inte så konstigt att jag blir nostalgisk och rent av lite smådeppig av att stänga igen huset. Det är som om jag blir påmind av känslan jag kände som barn, känslan av att sommarlovet var slut. När vi tog en sista runda på kajen i eftermiddags gjorde det rent av ont i hela kroppen – usch, jag HATAR avsked och att bryta upp! Jag klarar inte av det! Hur bär man sig egentligen åt för att hantera det??

Annons

Nej hörrni, nu får det väl ändå vara nog med depp! Jag som egentligen bara hade tänkt bjuda på ett dagens outfit-inlägg och så blev det istället en sådan här lång och ledsam historia! Men det har inte BARA varit depp idag, lade även ner lite tid på att ”analysera” min sommarpackning (låter även det deppigt, eller?). Faktiskt en nyttig hemläxa…

Som vanligt packade jag för mycket. Ja, suprise, surprise. Så min lilla läxa blev att skriva upp vad jag har använt mest och vad jag absolut inte har använt i garderoben. Nästa sommar har jag nämligen bestämt mig för att resa med en något mer slimmad packning till Marstrand. Varma dagar har jag bott i min jeansklänning eller shorts och T-shirt, lite blåsigare dagar som idag, har favorit-looken varit vita jeans och en stickad tröja i bomull. Och jag är så glad för mitt rea-köp, den perfekta sommartröjan för mig. Lite lagom oversized, långa ärmar och fina stickade detaljer. Och på fötterna då? Jo, BARA platta skor. Nästa sommar packar jag ett par sneakers, ett bar ballerinaskor och ett par sandaler. Kläder jag absolut inte packar – kavajen, tanken på en ljusblå kavaj till vita jeans kändes ju klockren men nej, nästa år lämnar jag den hemma. Något jag kommer packa precis lika mycket av – solglasögon och smycken. Tar absolut ingen plats och piffar upp basen i sommargarderoben.

Tröja och skor; Céline, jeans; Acne Studios, väska; Chanel

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar