Annons
Annons

Min lördag i bilder


 

Idag har jag unnat mig själv en riktig VÅRSTÄDNING. Lördagen har nämligen spenderats hemma då Electra fått vattkoppor (puh!). Så efter ett par timmars lek och pyssel med barnen fick de titta på Trolls medan jag vände upp och ner på nästan hela garderoben. Så jobbigt när man är mitt uppe i det men desto skönare när man väl är klar. Japp, känner mig typ tre kilo lättare. Nu har jag sorterat bort kläder jag inte använder längre, en hel del ytterplagg som förhoppningsvis ska få flytta in i en ny garderob och några plagg som gjort sitt och som nästa vecka kommer hamna i KappAhls återvinningsboxar. Att få ”luft” i garderoben är ett måste och det är först då man upptäcker nya favoriter. Utan tvekan bästa ”shoppingen”!

Annons

Piggade även upp sjuklingen med våfflor! Åh, våfflor är något man borde laga lite oftare. Så gott och dessutom bra tidsfördriv att låta barnen hjälpa till. Balthazar fick vispa grädden med stavmixern och vägrade sluta vispa, vilket resulterade i att den skar sig,  men den var precis lika god för det. Färska bär och grädde blev topping på mina våfflor. Mums!

Måste även dela med mig av en underbar fredagspresent som pryder soffbordet. Att få den senaste doften från Björk & Berries inbäddad i den mest vårlika blomsterkreation av favoritbutiken Bruun. Så vackert, måtte de aldrig vissna. Doften är precis som paketeringen avslöjar – superfräsch och blommig, en perfekt vårdoft.

Nu avrundar jag lördagen i soffan framför senaste säsongen av Girls och Billions – favoritserierna just nu! Hoppas ni får en skön kväll.

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar