Annons
Annons

Mina nya partyskor


 

Nu har jag precis packat ihop det sista inför morgondagens medverkan i Nyhetsmorgon. Ja, hallen är överfylld av påsar! Jag tipsar om hur man blir festfin till våren och sommarens bröllop och jag har med mig massor av underbara klänningar men även alternativ för dig som inte är klänningstypen. Vill du få inspiration, tips och kanske till och med lite vett och etikett och klädkodsregler – sätt då på TV4 klockan 09.20 och 10.40.

Annons

Var tvungen att ta en bild på mina nya party-sandaler. De fick följa med hem från Milano. Och nej, jag ska inte på några bröllop i sommar men en hel roliga fester där de blir helt perfekta. Men jag kommer inte bara bära dem till klänning. En favoritstyling kommer bli till jeans som den här perfekta jeansmodellen från Weekday (adlink) och min absoluta ÄLSKLINGSTOPP i rosa (adlink).

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar