Annons
Annons

Mina topp tre måsten i Stockholm


 

emilia-de-poret-blogg

Okej, så tanken med detta inlägg var att ge er mina tre bästa weekend-tips i Stockholm. Men i brist på passande bild var jag först tvungen att plåta en ny. Men allvarligt talat, resultatet blev ju SÅÅÅ pretto!! Bilden skulle verka SÅ spontan, SÅ härlig och SÅÅÅÅ avslappnad. Typ, här sitter jag och läser Yayoi Kusama-katalogen och har det lugnt och skönt. Alltså – NÄR satt jag i soffan en söndag och läste? I Dolce & Gabbana-pyjamas-byxor med katalog-matchande röda Chanel-läppar? Typ ALDRIG!

Annons

För det ni INTE ser är en smått stressad Amaury, som samtidigt som han försöker ta en bild, ropar åt två vilda barn som vill springa fram och hoppa i soffan. Och sekunderna efter bilden är tagen blir allt precis som vanligt igen, ett barn som ramlar, pastan som kokar över, TVn som dånar i vardagsrummet – typ. Ja, den vackra verkligheten! Behöver jag säga något mer?! Nu vet ni…Allt är helt enkelt inte alltid som det ser ut på bild.

Men va fasen – jag bränner väl av mina topp tre bästa weekendtips ändå. Tre grejer ni MÅSTE uppleva i Stockholm – nu kör vi!

Bästa fiket: Pom & Flora. Underbart ställe på Bondegatan med den godaste frukosten, lunchen eller fikan. Jag skulle nästan kunna flytta till Söder bara för att vara lite närmare denna pärla. På riktigt!

Bästa restaurangen: Nyöppnade Adam & Albin. Alltså, jag är besatt. Jag skulle kunna äta middag här varje kväll. Två genialiska mat-kreatörer. Grymt snygg miljö och Stockholms bästa mat.

Bästa museet: Moderna museet – alltid, alltid en favorit.  Och missa för guds skull inte Yayoi Kusama. Fantastiskt utställning som vi besökte med vår kompis Paul, som för övrigt har Stockholm finaste konstgalleri  – McCabe Fine Art. Lyxigt värre att få en guidad visning av en konstrådgivare och konsthandlare i världsklass.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar