Annons
Annons

Mitt liv i pastell…


 

Luftiga kaftaner är min räddning i den trettiogradiga värmen – alltså drömmen att bara få bo i en kaftan – jämt. Just nu är jag SÅ inspirerad av modeikoner som Catherine Deneuve, Yves Saint Laurent och Talitha Getty och deras oklanderliga kaftan-stil. Men jag går inte loss i färg, broderier, paljetter, bollar och tofsar utan kör mer på en stilren kaftan-look. Och där är ju Rodebjers kaftaner rena drömmen. Sommarens BÄSTA kaftanköp är fortfarande den här.

Annons

Men nu handlar detta inlägg inte om kaftaner – utan om hur mycket jag älskar pastell och hur lätt det är att bära pastellfärger. För så här i sommarvärmen blir det nämligen så fint att bära flera samtidigt. Och visst är jag lite inspirerad av St Tropez underbara pasteller – men testa själva så ska ni se. Det kan liksom inte gå fel.

Kaftan: Rodebjer (gammal säsong), väska, armband och solglasögon: Céline, sandaler: Rondini.

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar