Annons
Annons

När drömmen blir sann


 

Hur ska man kunna sammanfatta två helt magiska dygn med extra, extra allt? Nej, det är rent av omöjligt att ens försöka beskriva min resa till Paris där en dröm gick i uppfyllelse. Jag får uppleva många helt fantastiska saker i mitt jobb – men det här, det slog nog allt. Tänk er själva – att få en inbjudan från Chanel till deras Haute Couture-visning. En visning som inte liknar någon annan. En kollektion som är helt unik, där varje plagg har tagit hundratals eller till och med flera tusentals timmar att tillverka, för hand! Detaljer och hantverk som kan liknas vid konst.

Annons

Så jag tror ni förstår hur overkligt det kändes att sitta där, på min gröna café-stol, mitt i Grand Palais, under en trettioåtta (!) meter hög replika av Eiffeltornet – en symbol som var en tydlig hyllning till Paris. Tro mig, jag vill bara insupa allt – musiken, dekoren, de glamorösa gästerna, stämningen och alla dessa vackra, vackra plagg och accessoarer. Att få komma så nära, så nära att jag kunde känna på de delikata fjäderbuketterna som prydde klänningarna eller paljettbroderierna som gnistrade i strålkastarskenet. Tro mig, jag nöp mig själv i armen. Många gånger. Och när Karl Lagerfeld – en ikon, legend, ett geni och min mode-idol kom ut till stående ovationer, denna åttiotreåriga superkraft – då kände jag att det här är ett minne för livet. Ja, nu får ni stå ut med några inlägg från Paris. Kan liksom inte låta bli att dela med mig. Så tacksam och lycklig!

PS. Vill ni höra mer om min drömresa – lyssna på veckans podd här.

Mina underbart härliga frontrow-grannar som jag umgicks med under hela resan, Darja Barannik och Caroline Skjelbred från norska ELLE.

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar