Annons
Annons

Nedräkningen har börjat…


 

HJÄLP, stanna tiden!!! Hittade detta Midsommar-inlägg från 2015 – Balthazars första midsommar som vi firade på Marstrand. Då, bara sju månader gammal. Nu, en sprallig, nyfiken och helt underbar tvååring som gör min tillvaro både underhållande och utmattande, men framför allt SÅ mycket bättre.

Annons

I år ska vi fira midsommar i mina föräldrars hus på Värmdö. Därefter en tur till Italien, några dagar hos svärföräldrarna i Schweiz, sedan två nätter själv i Paris (det HÄR återkommer jag till!) för att slutligen landa i tre veckor i St Tropez. Med andra ord, det blir en helt annan sommar än den för två år sedan då jag parkerade mig på vår lugna västkustö. Vi får väl se hur detta farande och flängande kommer gå med två barn, värmeböljor, resepottor (ja, här ska pott-tränas) och en semesterpackning som heter duga. Men just nu känner jag mig bara SÅ peppad! Nedräkningen mot min långa och efterlängtade semester har börjat…

(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar