Annons
Annons

Next stop is…


 

Godmorgon kära följare! Det har varit ett sådan galen vecka med bokdeadline, föredrag, inspelningar och annat att jag glömt säga att idag reser jag till – MILANO! Ni som har lyssnat på veckans podd vet redan orsaken till min resa.

Annons

Jag sitter med i juryn för ELLE International Bridal Awards, en bröllopsmodegala som utser vinnare inom kategorier som ”årets brudkollektion”, ”årets smyckeskollektion” och så vidare. Det blir min blommiga festklänning som får följa med i handbagaget (ja, ni hörde rätt – jag reser BARA med handbagage) HJÄLP måste packa lite partysmink också, nej nu måste jag verkligen sluta för om fem minuter kommer taxin! Dessutom, fatta lyxen att resa med BÄSTA sällskapet – ELLEs chefredaktör Cia Jansson. Vi ska dela ut pris tillsammans på galan och förmodligen vara med om både ett och annat roligt som jag givetvis kommer dela med mig av här i bloggen. Ja, lita på en maffig uppdatering på söndag.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar