Annons
Annons

Önskelistan: armband


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Fick ett helt underbart silverarmband från Céline av Amaury och barnen i morsdagspresent. Gissa om jag blev överraskad! Ett riktigt statement-armband som definitivt kommer packas med till semestern. Och jag har alltid älskat stora, maffiga armband, både stilrena och mer utsmyckade. Det blir ett perfekt komplement till enklare plagg som blus, sommarklänning eller finstickad tröja. Och visst kan man bära ett stort armband med andra smycken men jag låter det hellre få ta plats och bär endast vigselring och enklare örhängen. Med andra ord inga andra ringar eller klocka på den andra handleden som tar fokus från ”statement-armbandet”.

Annons

Tänker att detta kan vara en fin examenspresent, sista-minuten studentpresent eller varför inte en present till dig själv – för att DU är värd det! Här kommer några fina varianter.

Cornelia Webb – Molded Wrist M (adlink) – Åh, det här är SÅ vackert!! Ett signatursmycke från svenska designern Cornelia Webb som verkligen sticker ut i all sin enkelhet, format efter handleden. Prisvärt och ett bra köp!

Sara Robertsson – ACR bracelet – Ni måste spana in denna svenska smyckesdesigner. Jag är ett FAN! Detta armband passar minimalisten som vill ha ett tidlöst, vackert smycke som kan bäras precis varje dag.

Maria Nilsdotter – Black diamond spike cuff – Ett supercoolt och lite rockigare armband med nitar och svarta diamanter.

Sophie by Sophie – Two tone cuff (adlink) – SJÄLVKLART kan man mixa guld och silver. Spana in det här ursnygga armbandet! Perfekt för dig som är både en silver och guld-person.

Efva Attling – hooked on Simone Cuff – Ett armband som finns i min samling och som både kan bli lite hårdare om du bär det med haspen framtill eller stilrenare om du vrider upp det släta sidan på framsidan av handleden. Även ursnygg att bära över en tajt tröjärm.

Georg Jensen – Love Knot – Ett armband med fin symbolik, en kärleksknut går ju aldrig att lösa upp…Perfekt att lägga ihop till kompisen som fyller år, eller att önska sig i ”push-present” – för det SKA man önska sig. Eller köpa till sig själv…

Engelbert – Manhattan – Okej, det här är drömarmbandet. Superexklusivt i 18 karats guld, som ett konstverk. Och drömma får man…

Armbanden ovan är bra och säkra investeringar men är du ute efter ett budgetarmband, spana in tipsen nedan:

Cheap Monday (adlink)  – Lite Martin Margiela – känsla på detta armband med edge. Älskar den stora stenen. Kul budgetfynd, som också är på rea!

Other Stories (adlink) – Ett coolt, bredare armband som funkar till det mesta!

(0)
(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar