Annons
Annons

På önskelistan…


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här.

Men hörrni – vad hände? Snö i april! Nej, det känns faktiskt INTE okej. För med tanke på alla frågor jag får här i bloggen och på mejlen kring vårmode så måste ni precis som jag vara superpeppade på vårlika kläder och accessoarer. Och jag var nog lite väl optimistisk när jag sorterade bort vinterkläderna för att ge plats för vårytterplagg och vårskor i hallgarderoben. För dessa fick jag motvilligt plocka fram imorse igen. Nej, istället för att gå barbent och bära min trenchcoat, julklappen ni vet, får jag fantisera om hur jag kommer klä mig när termometern äntligen klättrar upp emot femton grader. Just nu är jag lite extra sugen på snygga kjolar, ”powerkavajer”, klackar och pastell. Och apropå pastell, om ni missade mitt inslag i Nyhetsmorgon i söndags där jag fyllde studion med pastellfärgade plagg och accessoarer – kolla här!

Annons

Kavaj: min är några år gammal men spana in den här superfina ljusrosa kavajen från Rodebjer (adlink) som finns i butik nu, kjol; Balenciaga (även den en gammal trotjänare) men jag gillar den här från By Malene Birger (adlink) och extra plus för den coola assymetriska skärningen, blus; Baum und Pferdgarten (adlink), skor; Manolo Blahnik, strumpor; H&M.

Foto: Frida Möller / Studio Emma Svensson

 

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar