Annons
Annons

Paris je t’aime


 

Vad hinner man göra i Paris på tjugofyra timmar? Jo, en HEL del faktiskt. Sitter i taxin på väg från Arlanda och smälter alla intryck och upplevelser, för det senaste dygnet har varit maxat! I söndags efter Bokmässan var jag inte särskilt sugen på att återigen säga hejdå till barnen och Amaury men nu kan jag konstatera att det ändå var värt det. Är fortfarande helt uppfylld av Chanels visning tidigare idag. Jag måste få återkomma om den helt enkelt. Men förutom Chanel, ”re-see” hos Céline och Acne Studios fick jag även spendera lite extra lyxig kvalitetstid med min kompis Nina. ”Re-see” förresten, är när man besöker varumärkets showroom för att se kollektionen på nära håll. Missade ju både Acne och Céline då jag var i Göteborg i så det var så kul att få klämma och känna på plaggen och accessoarerna. SÅ mycket fint!!

Annons

Nina och jag hann med både lunch på Loulou och två fantastiska fester på måndagkvällen – med klädbyten däremellan. Och det krävde sin planering kan jag lova. Uppdatering om hur detta gick till kommer i podden på torsdag! Först var det Mira Dumas lansering av Fashion Tech Lab på Googles kontor i Paris. Så spännande att få prata med personerna bakom företagen Fashion Tech Lab gått in och investerat i. Miras co-host var ingen mindre än Stella McCartney. Min idol i modebranschen. Jag älskar inte bara hennes kläder utan även allt hon står för och hur hon lyckas med att kombinera familj och karriär. Kvällen till ära bar jag min rutiga kostym från Stella McCartney, jag tackar power-kostymen för att jag vågade gå fram och hälsa. Vi har träffats vid ett tillfälle tidigare när jag intervjuade henne för Nyhetsmorgon och hon var precis lika trevlig denna gång.

Efter mitt ”Stella-moment” fortsatte kvällen hos Louis Vuitton som bjöd in till en magisk tillställning. Den maffiga öppningen av deras nya flaggskeppsbutik, deras Maison Vendôme, en makalös butik på Place Vêndome. Inte bara värt ett besök för alla fantastiska kläder och accessoarer utan även för inredningen och konsten. WOW! Ni måste faktiskt lova mig att ni tittar in om ni besöker Paris! Efter kändistät cocktailfest i butiken slussades alla gästerna vidare till efterfesten i en byggnad alldeles intill. Och där på scen klev ingen mindre än Will Smith ut! Alltså – jag dog!  Och vilken artist han är , så bjussig, naturlig och galet underhållande. Han kan verkligen inte sjunga men är ändå grym på scen med sin närvaro, utstrålning och engagemang. Så härligt old school och hans låtar är hundra procent feel-good!

I väskan packade jag med lånad kostym från Whyreds vårkollektion. Gissa om jag tänker haffa den när den kommer i butik till våren.

Kostym och topp; Whyred, skor; Prada, väska och glasögon: Céline.

(0)
(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar