Annons
Annons

Pepp inför Polar Music Prize


 

Är så peppad inför morgondagens jobbuppdrag! Imorgon klockan 14.30 står jag redo att intervjua gästerna på Konserthusets röda matta inför Polar Music Prize. I över tjugofem år har några av världens mest framstående artister och musiker uppmärksammats och belönats för sitt avtryck på musikhimlen. Och årets vinnare av polarpriset, Sting och Wayne Shorter är två fantastiska musiker som verkligen förtjänar Polar Music Prize fina utmärkelse för sina livsverk. Har både lyssnat och sjungit många Sting-låtar genom åren, älskar bland annat den här han gjorde med The Police. Hoppas, hoppas jag få en glimt av dem båda på röda mattan.

Annons

Nu har jag filat på frågor, spanat in gästlistor och givetvis även förberett min egen outfit. Ja, det är mycket piff inför ett sådant här jobbuppdrag och mer piff blir det imorgon – häng med mig bakom kulisserna på min Instagram @emiliadeporet och min Insta-stories, lovar att bjuda på mycket härligt. Och tänk om jag lyckas få svenska artister, kändisar och politiker att sjunga med som jag fick förra året!? Men att toppa sången jag fick av Backstreet Boys, DET blir svårt. Alltså ALLVARLIGT, det var stort! Kolla in klippet på TV4 här.

Ja, håll nu tummarna för mig imorgon och missa inte Tv4s sändning klockan 20.00-22.00 direkt från Polarprisbanketten på Grand Hôtel med Tilde de Paula och Jesper Börjesson som programledare. Ni kommer få glimtar från prisceremonin, intervjuer och magiska uppträdanden och givetvis även det BÄSTA från vårens mest glamorösa och svängiga röda matta.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar