Annons
Annons

Plagget med stort P


 

Plagget med stort P – Powerkostymen! Min bästa, bästa jobb- OCH partyuniform som jag alltid känner mig trygg och snygg i. Och jag gillar att kostymen är precis lika snygg till sneakers, loafers, boots som till höga klackar. Men helt ärligt känner jag mig ändå ännu mer ”power” när jag bär ett par kaxiga pumps till den maskulina kostymen. En kontrast som bara blir SÅ bra. Och kostym blir det nog ikväll när jag ska på dejt med Amaury och testa den här restaurangen. Gissa om jag har höga förväntningar, blir nog många mat-bilder på Instastories på @emiliadeporet ikväll. Men kvällen börjar hos vår kompis Paul McCabe som öppnar med en ny utställning idag! Åh, ska bli så mysigt, en bättre onsdag helt enkelt! Hoppas ni får en härlig kväll. Och vill ni ha ett stilsäkert sällskap – varför inte lyssna ikapp förra veckans podd, för imorgon släpper vi ett sprillans nytt avsnitt.

Annons

Kostym: H&M Studio , blus; Maison Margiela, skor; Dior, örhängen; Céline

Foto: Emma Grann / Studio Emma Svensson

 

(0)
(0)
(1)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar