I annonsamarbete med Pandora

Presenten du bör ge till dig själv


 

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Pandora.

Att garderoben ofta delas upp i vardag och fest gäller även våra smycken. Vi har vardagssmycken, kanske ett tunt armband eller en ring, som vi bär varje dag och som på så vis blir vårt signum, och till fest bär vi gärna lite större smycken som glittrar och tar plats. Men när jag stylar smycken brukar min enda regel vara att det faktiskt inte ska finnas någon regel – så länge det blir snyggt förstås! Och jag stylar inte bara efter min outfit utan även efter mitt humör. Ibland stylar jag med färre och stilrena smycken, andra dagar går jag helt loss och är inte rädd för att glittra. Alltså, även en helt vanlig grå onsdag.

Att varje kvinna är unik och kan hitta sin egen stil i hur hon stylar sina smycken är en grundfilosofi för danska Pandora. Ett koncept som återspeglar sig i alla deras kollektioner. Pandoras smycken kan man på ett enkelt sätt kan mixa och ändå få en look som känns harmonisk och matchad. Jag får ofta frågan om man får blanda silver och guld eller vilka regler som gäller när det kommer till att mixa vitt och rött guld? Mitt svar är alltid: det finns inga regler. Våga testa!

Jag har alltid älskat armband, och bär minst ett varje dag. I mitt samarbete med Pandora kommer jag att visa er hur jag tänker och hur jag stylar deras olika varianter.

Armringen Moment Silver Bangle, Logo Hearts Clasp går att bära precis som det är eller att bygga på med berlocker. Ett perfekt smycke som går att variera efter stil och humör. Jag bär det gärna tillsammans med Pandora Signature Open Bangle. Och till armbanden stylar jag med två olika ringar. Shooting star – så stilren och FIN! Och den grafiska och coola ringen Geometric Lines. Då armringarna är helt utan berlocker funkar det hur bra som helst att bära flera ringar som glittrar.

Pandoras smycken tillverkas i Thailand, där företaget är landets största smycketillverkare. Det här är ett gediget hantverkskunnande där varje liten sten sätts för hand och normalt kan ett smycke passera upp till trettio personer innan det är helt färdigt.

I min andra styling satsar jag på att mixa. Moment Silver Bangle, Logo Hearts Clasp i silver passar så bra tillsammans med den tunnare armringen Essence Gold Bangle i 14 karats guld. Här blandar jag även olika former på stenarna, både runda och droppformade. Stenen, kubisk zirkonia, har framställts i ett laboratorium men har ändå en helt fantastisk lyster. På guldarmringen har jag satt berlocken Patience och på armringen i silver sitter den vintageinspirerade berlocken Radiant Teardrop. Det här en armbandsstyling jag gärna bär vid lite finare tillfällen. Men självklart kan man bära stenar till vardags. Då hade jag kanske snarare valt en av armringarna eller mixat upp med fler silverarmband utan berlocker för att få en modernare känsla.

Det här var ett litet urval av Pandoras fina sortiment som verkligen har någonting för alla kvinnor och för alla tillfällen. Och vet ni, varför önska sig ett smycke av någon annan när man kan ge det till sig själv? Kolla in hela Pandoras kollektion här.

Foto: Alma Vestlund / Studio Emma Svensson

(0)
(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
  
 Laddar