Annons
Annons

Rosa power-blusen


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Dagen innan jag reste till Paris sprang jag in i Rodebjers butik på Norrmalmstorg, BARA för att titta och kom ut med en ljuvligt rosa powerblus. (reklamlänk via Apprl) Lätt ett av vårens bästa köp! Normalt brukar jag väldigt sällan spontanshoppa men det här var ett köp jag på inga sätt ångrar. En lite mer oväntad styling än den på bilden är över en svart polotröja. Perfekt så här års och om man inte känner sig helt bekväm med en transparent blus.

Annons

En blus i en härlig färg är det perfekta middagsplagget. Som den här båtringade blusen med fina detaljer på ärmarna från Dagmar. (reklamlänk via Apprl) Jag klär mig nästan aldrig i grönt med blir SÅ sugen på den här från danska Ganni, (reklamlänk via Apprl) vita blommor på grön botten. Så fin stylad till svarta byxor och pumps eller jeans och platta sandaler i sommar. Baum und Pferdgartens romantiska blusar står också högt på önskelistan. Den här i persikofärgat (reklamlänk via Apprl) dekorerad med volanger. Så söt och så rätt!

(0)
(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar