Annons
Annons

Rosetter!


 

Hurra – det är måndag! Jag har en FULLSPÄCKAD vecka framför mig men stressen och paniiiiken jag kände i fredags är som bortblåst. Jag tänker helt enkelt se till att göra det bästa jag kan av den här maxade jobbveckan – det vill säga göra det jag hinner med. Och det jag inte hinner med tar jag tag i senare utan att straffa mig själv. Dessutom, istället för att fokusera på det jag inte hann med tänker jag berömma mig själv för allt jag lyckades får gjort. Åh, känns riktigt skönt att skriva dessa rader!

Annons

Morgonen började hos Soraya och Peter i Nyhetsmorgon – sådan mysig och perfekt start på dagen. Temat var festkläder och klädkoder. Jag live-chattade dessutom med Nyhetsmogons tittare – vilket drag! SÅ ROLIGT! Missade ni inslaget – KOLLA HÄR och HÄR, var nämligen med två gånger imorse.

Men det är inte bara Nyhetsmorgon och jobb-pepp som fått mig på bra humör utan även min blus. Fuchsia-rosa och turkost är alltid en bra kombo. Dessutom är jag svag för rosetter och pärlor, så är det bara. Struntar blankt i om rosetter går ur modet för rosett = rätt!

Lackningen som funkar till allt – ljusblått och ljusgrått, en fin vårmanikyr tycker jag.

Blus; Gucci, jeans; MiH, skor; Lanvin (nio år gamla!), ringar; Maria Nilsdotter.

(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar