Annons
Annons

Så här stylar jag bomberjackan


 

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Filippa K.

Bomberjackan är utan tvekan ett av vårens trendigaste ytterplagg. Men i min garderob är den ALLTID en klassiker. I samarbete med Filippa K har jag fått välja ut mitt favoritytterplagg från deras vårkollektion och valet föll inte helt oväntat på en bomberjacka i marinblått. Med sitt glansiga satintyg och fina detaljer som fickor och guldfärgade dragkedjor känns just den här bombern lite extra lyxig. Det här är plagget som inte bara klär många olika typer av kvinnor utan även passar för många olika tillfällen. Så här stylar jag den på tre olika sätt.

Annons

Svarta smokingbyxor och vit skjorta. Här blir bomberjackan ett klockrent komplement till den svarta kavajen. Har du en skjorta med fina detaljer på kragen, sätt den gärna över jackans halsmudd. Och SJÄLVKLART kan man kombinera svart och blått!

Bomberjackan + jeans är ju en självklar kombination men den blir ännu snyggare stylad i tre nyanser av blått. Sätt en ljusblå skjorta under som du knäpper hela vägen upp och låt skjortans manschetter sticka fram. För en ännu mer ”preppy” look, styla den blå bomberjackan och jeansen med en blå- och vitrandig skjorta. Styla den med loafers eller ett par lägre klackar och du har en riktigt snygg jobblook.

 

I sommar kommer jag definitivt bära min blå bomberjacka till vita jeans, vit T-shirt och vita sneakers men jackan känns lite mer uppklädd om du stylar den med vida, vita byxor, en snygg ballerinasko eller spetsiga pumps. Sätt till ett par stora örhängen, dra upp ärmarna och du är redo för en kväll på stan!

(2)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar