Annons
Annons

Så stylar du polon


 

Emilia-de-Poret-Whyred

Konsumenten i mig blir alltid smått frustrerad av att titta på kollektioner man måste vänta en hel säsong på innan de kommer i butik. När man ser de där snygga plaggen på catwalken som väcker ha-begär vill man ju kunna införskaffa dem NU. Men istället för att frustreras låter jag mig istället inspireras. Modeveckan bjuder inte bara på begåvade designers/designteam utan resultatet vi ser på catwalken har många gånger blivit ännu vassare tack vare de begåvade stylisterna. Det råder ingen tvekan om att höstens it-plagg är polon. Ett plagg som kan bäras på så många olika sätt. Här kommer några exempel på hur den stylades under modeveckan.

Annons

Ovan, från Whyred, klär polon ner ett flott kvällsplagg så det till och med fungerar att bära på dagen. Med fördel till ett par grövre, platta skor. (Stylist Maria Virgin)

Emilia-de-Poret-BACK

BACK stylade polon under en kortärmad blus. För övrigt är just mönstret på denna blus, det mest omtalade från modeveckan. (Stylist Robert Rydberg)

Emilia-de-Poret-Hunky-Dory

Lager på lager är alltid lika fint! Hos Hunkydory blev den grövre polon en spännande kontrast till den tunna, assymetriskt skurna toppen som skymtar undertill.  (Stylist Lisa Lindqwister)

Emilia-de-Poret-Filippa-K

En grövre polotröja instoppad i kjol med uppkavlade ärmar hos Filippa K. Resultatet blir helt enkelt lite coolare och tuffare än om kjolen burits till en skjorta eller en tunn topp. (Stylist Isabelle Thiry)

Bilder: Stureplan, BON

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar