Annons
Annons

Så stylar jag en av höstens stora trender


 

Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Här har ni min höst-uniform! Min rutiga kostym har jag mer eller mindre burit varje dag sedan jag köpte den. Och även om klassiskt skräddat är tidlöst och alltid rätt så prickar den här kostymen in två av höstens stora trender; power-kostymen och rutmönstret. Under modeveckan bar jag den till ett svart linne men jag kommer även styla den med vit skjorta, den här från Hope (adlink) är fin! Visst är det lite mer power-känsla i att bära kavaj och byxa ihop men plaggen är faktiskt precis lika snygga var och en för sig.  Kavajen stylar jag exempelvis med svarta byxor –  gärna vida som dessa från Filippa K (adlink). För en coolare look bär jag kavajen med skinnbyxor – mina favoriter kommer från Dagmar (adlink). Och vill man matcha rutiga kavajen med en annan hösttrend – testa kjolen i lack, som den här från Lindex (adlink). Bär den med täta svarta strumpbyxor, loafers eller mockaboots med kraftigare klack, grymt snygga har ATP Atelier (adlink).

Annons

Den rutiga kostymbyxan (adlink) är perfekt till en härligt stickad tröja, varför inte en krämvit? Spana in den här tröjan med fina trumpetärmar från Soft Goat (adlink). För den modiga – satsa på ett par loafers i läppstiftsrött och bär till! Du blir LÄTT chicast på jobbet – ÄLSKAR dessa från Flattered (adlink). Ett par coola örhängen till det, som dessa från Lindex (adlink) och man får en schysst vardagslook.

I butikerna finns det just nu så mycket rutigt. Dagmars kostym är drömfin med sin dubbelknäppt kavaj (adlink) och något kortare byxa (adlink). Hope gör smårutigt i grått och svart (adlink). Tiger gör en storrutig kostym i ljusgrått (adlink). Ellos har svart och vitrutiga byxor (adlink). Men det finns även många rutiga ytterplagg, Baum und Pferdgartens (adlink) herrock är magisk! Och kolla in den här rutiga kappan från Zara. För dig som inte trivs i kappa, & Other Stories (adlink) har den perfekta rutiga jackan.

Kom ihåg att jobba med kavajen. Fäll upp kragen, dra upp ärmarna, bär den uppknäppt eller knäppt! Det finns så många olika sätt att variera den på.

Kostym; Stella McCartney, linne; H&M, skor; Dior, väska Hermès, glasögon; Loewe, armband; Louis Vuitton, Cartier och Tiffany.

Fotograf: Emma Grann / Studio Emma Svensson

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar